(نام محفوظ):
من معمولا در زمان قبل از خواب نمی تونم خودم رو کنترل کنم و خود ارضایی می کنم .
پاسخ:
خواهر خوبم در مورد خواب اولا تا خسته نشده ای به رختخواب نرو . ثانیا اگر خیال بافی خودت را درمان نکنی به راحتی هم نمی توانی بخوابی . ذهن شما در افکار آشفته پیوسته از این شاخه به آن شاخه خواهد پرید و خواب را از چشمانت خواهد ربود . مهم نیست که این افکار خوب باشید یا بد . مهم این است که وقت این خیال بافی ها موقع خواب نیست . یک روش برای این که زود به خواب بروی این است که قبل از آن که به رختخواب بروی چشمانت را ببندی و تلاش کنی به هیچ چیز فکر نکنی . یا یک نقطه خیالی را در نظر بگیری و اجازه ندهی هیچ تصور و خیال دیگری غیر از آن نقطه به ذهنت راه یابد . در ابتدا ممکن است این کار کمی دشوار باشد اما بعد از مدتی آن قدر مهارت پیدا می کنی که به محض این که دراز می کشی در خوابی عمیق فرو خواهی رفت .
ثالثا وقتی که می خوابی خودت را عادت بده که دستانت را بیرون از پتو قرار بدهی . مثلا آنها را بالای سر خودت حلقه کن . در ابتدا چون عادت نداری ممکن است کمی برایت سخت باشد اما به تدریج عادت می کنی . برای خواب از لباسی استفاده نکن که موجب تحریک بیشتر شما بشود . برخی عادت دارند که مثلا متکا یا پتو را در آغوش می گیرند . برای افرادی که حساس هستند این کار موجب تحریک و در نتیجه گناه می شود . همیشه قبل از خواب مثانه خودتان را تخلیه کنید . در بسیاری از مواقع فشار مثانه موجب تحریک جنسی شما می شود . به همین دلیل کما این که خودتان هم گفته اید بعد از بیدار شدن از خواب دچار خود ارضایی می شوید . بعد از این که از خواب بیدار شدید خودتان را عادت بدهید که بلافاصله از رختخواب جدا شوید و اگر تحت فشار هستید به تخلیه مثانه خود بپردازید تا زمینه های گناه برایتان پیش نیاید .
(نام محفوظ):
من بی اراده شده ام...با اینکه می دونم فلان مطلبی که دارم می خونم برایم مضر است اما ادامه می دهم! زیادی کنجکاوم!...و تجربه ثابت کرده با خوندن این مطالب در اون هفته دچار استمنا می شم! حتی اگر ماه ها باشه که ترک کرده بودم...
پاسخ:
خواهر خوبم اراده قوی این گونه نیست که به طور ناگهانی و یک شبه به دست بیاید . گاه شاید چند سال زمان نیاز باشد . افت و خیز داشته باشد . ولی نباید نا امید شد . شما هر چه فاصله های زمانی گناه را بیشتر کنید ‘ یک قدم به سوی اراده نیرومند و موفقیت نزدیکتر شده اید .
خواهرم زندگی ما سراسر دو راهی و انتخاب است . کلا هستی لایه لایه است. آکنده از راهروهای تو در تو و پر از راز و البته پیـچیده. اراده قوی یعنی انتخاب درست این راهروها. خواهر عزیزم خودت هم به خوبی می دانی که هر کس در هر موقعیت می داند که خوب ترین کاری که میتواند انجام بدهد چیست . اما مشکل زمانی شروع میشود که انسان نخواهد راه درست و خوب را انتخاب کند . در چنین صورتی او راه را کمی محو کرده . اگر درموقعیت دوم هم انسان نخواهد به خوب تن بدهد، راه محوتر و تاریک تر میشود و اراده ضعیف تر .وقتی هزار تا انتخاب بد را به جای انتخاب خوب بر میگزینیم وضع آن قدر آشفته میشود که انسان حتی نمیتواند یک قدم هم به جلو بردارد. شبیه قدم زدن در مه میماند که با هر قدم که برداری راه وضوح بیشتری پیدا میکند . خوشبختانه هستی آن قدر سخاوت دارد که دائم یک فرصت و یک شانس دیگر به شما میدهد تا دوباره از صفر شروع کنید . شما هر لحظه می توانید اراده خودتان را تقویت کنید.
حال اگر شما در راهروهای پیچیده هستی ، در برابر هر موقعیتی ، خوب را انتخاب کنید راه اندکی وضوح پیدا میکند . طبیعی است که در موقعیت بعدی احتمالاً با شرایط پیچیدهتری مواجه خواهید شد که باز هم باید انتخاب کنید . این انتخابها مثل دالانی هزار تو همیشه در مقابل شما قرار دارند . با هر انتخاب سرعت شما بیشتر و بیشتر میشود . هر انتخاب درست شتاب شما را بیشتر میکند تا آنجا که با سرعت نور هم میتوانید پیش بروید در مقابل ، هر انتخاب بد از سرعت شما کم میکند . آنها که دائم به انتخابهای بد دست میزنند وضع تأسف باری پیدا میکنند .آن قدر کند میشوند که کاملاً متوقف میشوند و بعداً شروع میکنن به فرو رفتن .آن قدر فرو میروند تا این که به کلی دفن میشوند .برای این دسته از آدم ها که خودم هم از این قشر به حساب می آیم ، البته که فرصت هست اما مجبوریم مدتی را صرف این کنیم تا از اعماق ،خودمان را به سطح برسانیم . خواهرم زندگی مواجهه ابدی انسان است با این انتخاب ها … .
ما هیچ چیز نیستیم مگر مجموعهای از رفتار. وزن معنوی هر کدام از ما مجموع وزن رفتارهایمان است .
پس خواهر عزیز بیا تلاش کنیم با انتخاب های درستی که پیوسته در زندگی خودمان داریم ولو کوچک و بی مقدار، اراده خود را تقویت کنیم . اراده با تخیل نیرومند نمیشود، همت عالی میخواهد. هر اراده کوچک ما می تواند اراده ای بزرگتر را بیافریند و این ها در مجموع می شوند یک شخصیت مقتدر که شیطان هرگز نمی تواند به دلش راه بیابد.
(نام محفوظ):
حدودا یک ساله یک مشکل جدید پیدا کردم...با اینکه قاعدگی معمولی و بدون دردی دارم اما در روزهای اول که مقدار خونریزی بیشتر است بعضی وقت ها در حالت خروج خون از رحم دچار حالت لذت جنسی می شوم و با اینکه این حالت به صورت لذت کامل نیست اما در اون لحظه ذهنیات جنسی خطور می کند و معمولا با دست دچار استمنا می شم...من واقعا نمی دونم این مشکل از کجا ناشی میشه! و می دونم که خیلی عجیبه...اما هیچ وقت به خاطر آبرویم نتوانستم از پزشک به طور حضوری کمک بگیرم.
پاسخ :
این ممکن است ناشی از دو عامل باشد . یکی خیال بافی های بیش از حد شما . به عبارت دیگر شما با تصورات جنسی لذت مزبور را تجربه می کنید . لذا خیلی هم فرقی نمی کند که در آن لحظه خو نروی ناشی از پریود داشته باشید یا در حال تخلیه مثانه یا شستشوی مهبل و ... . آنچه مهم است آن است که از تصورات مزبور پرهیز کنید که راه حل لازم را در این مورد ارائه داده ام . با دقت بخوانید و به آن عمل کنید.
http://girlandboy.parsiblog.com/-1219029.htm
عامل دوم زیاده روی در خود ارضایی و در نتیجه پایین آمدن آستانه تحریک شماست . به همین دلیل با اندکی تخیل و کوچکترین تحریک دچار حس مزبور می شوید . راه حل نیز انصراف فکر است . نباید در آن لحظه خیال بافی کنید . راهکار های زیر می تواند برای شما مفید باشد :
http://girlandboy.parsiblog.com/-1219029.htm
نام محفوظ:
سلام
من همونی ام که پست قبلی رو برام نوشتید.الان یک هفته هست که اون گناه رو انجام ندادم.امیدوارم هفته ی دیگه بیامو براتون کامنت بذارم که شد دو هفته...
من عاشق امام رضا هستم...من چادری هستم.انجمن اسلامی میرم.دلیل اینکه به این گناه دچار شدم این بود که روشی که از این طور موضوعات اطلاع پیدا کردم غلط بود.دوم راهنمایی بودم و هنوز از چیزای خیلی ساده هم خبر نداشتنم.حتی تفاوت زن و مرد!و از دوستام شنیدم.حالا دیگه یه سری اطلاعات ناقص و کنجکاو کننده داشتم که دلم میخواست بیشتر بدونم و این شد که توی اینترنت دنبالشون گشتم و شما که خودتون از وضعیت اینترنت خبر دارید...اون موقع هم نمیدونستم که گناه داره و از وقتی فهمیدم دارم سعی می کنم ترکش کنم.امیدوارم بتونم...
التماس دعا...خیلی...
با سلام
خواهر گرامی!
از این پیام شما بسیار خرسندیم. امیدواریم هر چه زودتر بهبودی کامل برایتان میسر گردد.
موفق باشید
التماس دعا
به همه بپدر و مادرهای کنونی و آینده هم توصیه میکنیم که آموزش این موضوع به فرزندانشون رو فراموش نکنن.
آهای اونایی که کارهای فرهنگی انجام میدین و کلی هم ادعا دارین...
آهای مسئولین فرهنگی کشور...
آهای اونایی که طرح ازدواج موقت دختران و پسران دبیرستانی رو مطرح میکنین...
کم نیستند دختران و پسرانی که بخاطر بی اطلاعی و کم اطلاعی از مباحث جنسی گرفتار این بلای خانمان برانداز(خودارضایی) میشن!
کم نیستند دختران و پسرانی که در اینترنت به دنبال دریافت پاسخ درباره مسائل جنسی هستند!
کم نیستند دختران و پسرانی که دچار اعتیاد جنسی میشوند و هر روز باید به سایتهای جنسی سر بزنند تا ارضاء شوند!
کم نیستند سایتهایی که به مسائل جنسی میپردازند و روز به روز هم بر تعدادشان اضافه میشود!
کم نیستند سایتهایی که به مسائل جنسی بدون توجه به مسائل دینی و مذهبی ما میپردازند!
دلتان خوش است که سایتهای مستهجن را به وسیله نرمافزار فیلترینگتان، فیلتر میکنید؟!
واقعا نمیدانید اوضاع جوانانمان را یا خود را به خواب غفلت سپردهاید؟!
هر بار که مسئول عزیزی که در امور فرهنگی فعالیت دارد،دم از تهاجم فرهنگی میزند و میگوید ما باید مقابله کنیم!
اما در عمل، برای مقابله با تهاجم فرهنگی، برنامه های خندهداری را مطرح میکنند که انگار در باغ نیستند!
یکبار هم ندیدم که مسئولی، طرحی را مطرح کند که در آن ما تهاجم فرهنگی داشته باشیم به سایر کشورها!
( چه خیال خامی! در دفاع ماندهایم و آن وقت من انتظار حمله دارم!)
بسم رب الشهدا و الصدیقین
به مناسبت فرارسیدن دهه ی مبارک فجر همچون سال های گذشته ستاد بزرگداشت یادمان 36 شهید چالکیاسر لنگرود در 13/11/88 اقدام به برگزاری یادمان 36 شهید بزرگوار به همراه برگزاری نمایشگاهی در پیرامون موضوع های 8 سال دفاع مقدس،کتاب و خاطرات جنگ و ... می نماید.
لذا از علاقه مندان جهت بازدید دعوت به عمل می آید.
نمایشگاه از تاریخ 13 لغایت 16 بهمن ماه در: استان گیلان_شهرستان لنگرود_چالکیاسر _ جنب مسجد جمعه چالکیاسر و یادواره شهدا در تاریخ 13 بهمن ماه ساعت 30/14 در همان محل برگزار خواهد شد.
برای شادی روح آن بزرگواران صلوات.
نام محفوظ:
یعنی اگر این کارو انجام بدم موفق میشم؟
سلام
شما شروع به انجام این کار بفرمایید ان شاء الله نتیجه اش رو می بینید. پیروز و سربلند باشید
(یکشنبه 4/11/1388 - 6:48 ع ) نام محفوظ
سلام.من مشکل خود ارضایی دارم و مدتی هم هست که خیلی سعی می کنم ترکش کنم،این راه حل هایی رو که شما نوشتید هم تو سایتای دیگه خوندم اما مشکل اینه که زمانی که یه ذره حتی یه نوک انگشت تحریک می شم دیگه همه ی این چیزا برام بی اهمیت جلوه می کنه و فقط اون لذت جلو چشمامو میگیره.
توروخدا شما بگید چی کار کنم
اون خانمی که ترک کردند،می تونم یه آدرس ایمیلی یا آیدی ازشون داشته باشم که کمکم کنند منم ترک کنم؟
سلام دوست عزیز
اول از همه اینکه هیچ رد و نشانی از خودتون باقی نذاشتین تا بتونیم بهتر به شما کمک کنیم. در هر صورت یک پاسخ همین جا براتون میزارم.
ببیینید دوست عزیز، شما از روز اولی که شروع به انجام عمل خود ارضایی کردید به یک لذتی دست پیدا کردید و همین احساس لذت باعث شد که این کار رو ادامه بدین و تا امروز که دیگه این عمل برای شما مثل یک عادت تبدیل شده و نمیتونین ازش دست بردارین. یک اصل کلی وجود داره و اون هم اینه که تکرار باعث میشه که انسان به یک کاری عادت کنه و اون کار به جزیی از شخصیت انسان تبدیل بشه.
ما هم در اینجا قصد داریم یک عادت برای شما ایجاد کنیم و اون هم اینکه بیاید مطالب این وبلاگ رو (البته فقط اونهایی که مربوط به شماست، به هیچ وجه مطالبی که مربوط به شما نیست و بیشتر باعث تحریکتون میشه رو نخونید) مطالعه کنید.(مطالب نویسنده عزیزمون "روایت سرخ" رو هم حتما مد نظر قرار بدین.) و اینکار رو نه یک بار و نه در یک روز، بلکه 14 بار و حداکثر در مدت یک هفته. دوست عزیز شما با این کار برای خودتون یکسری از مطالب خوب رو ملکه ذهنتون میکنید و کم کم موفق میشید که در برابر نفس تون به پیروزی برسین. لطفا خودتون رو برای چشیدن لذت ترک گناه آماده کنین!!!!
توصیه: بهتره از مطالب وبلاگ پرینت بگیرین و یا اینکه توی یک دفتر زیبا به خط خودتون یکبار از روی تمام مطالب بنویسین و بعد شروع به خوندن کنین.
پیروز و سربلند باشید
تشکیل شورای انقلاب به فرمان امام خمینی
با اوج گیری نهضت اسلامی در سال 1357، اندیشه ی طرح تشکلی به نام «شورای انقلاب» در میان روحانیون معتمد امام« قدس سره» پدید آمد، و در سفر شهید مطهری به پاریس، با امام مطرح شد.
اقای هاشمی رفسنجانی در این باره چنین نوشته است:(1)
« ... آقای مطهری در مراجعت از سفر پاریس، دستور رهبر عظیم الشأن انقلاب را مبنی بر تشکیل شورای انقلاب آوردند. حضرت امام آقایان شهید مطهری، شهید بهشتی و موسوی اردبیلی و شهید باهنر و این جانب هاشمی رفسنجانی را به عنوان هسته ی اول شورای انقلاب
تعیین و اجازه داده بودند که افراد دیگر با اتفاق نظر این پنج نفر اضافه
شوند و در جلسات ابتدایی تصمیم بر این شد که حتی الامکان ترکیب شورا از
اعضای روحانی و غیر روحانی به نسبت مساوی و نزدیک به هم باشد.
«طبعاً،
چون امام حرف ها را برای ایشان زده بودند، مرجع برای ما ایشان بودند.
بیشتر نص امام را از ایشان بایست می شنیدیم... ایشان بیشتر از ما مسائل
فکری برایشان مطرح بود تا عملی، و در گذشته هم این طوری بود. در شورای انقلاب هم این طوری بود. خیلی مواظب بود که خطوط انحرافی فکری که آن روز در جامعه ی ما وجود داشت و سر و صدا هم زیاد داشت، این ها در شورای انقلاب راه پیدا نکنند.»
ترتیب خاصی که برای گفت و گو با افراد برای عضویت در شورای انقلاب در نظر گرفته شده بود، با مسؤولیت شهید مطهری به انجام رسید.
شهید مظلوم بهشتی در این باره، چنین اظهار کرده است(2) :
«...
افراد را امام تعیین می کردند، به این معنی که اول امام به یک گروه 5 نفری
از روحانیت مسؤولیت دادند که برای شناسایی افراد لازم برای اداره ی آینده
ی مملکت تلاش کنند. این عده عبارت بودند از آیت الله مطهری، هاشمی
رفسنجانی، موسوی اردبیلی، دکتر باهنر و خود بنده. بعد با آقای مهدوی کنی
صحبت کردیم و به امام اطلاع دادیم و ایشان هم شرکت نمودند. بدین ترتیب
هسته ی شورای انقلاب
یک گروه شش نفری شد. بعدها آیت الله طالقانی و [آیت الله] خامنه ای نیز از
روحانیون اضافه شدند... به تدریج آقای مهندس بازرگان، دکتر سحابی و عده ای
دیگر از شخصیت ها را که امام نیز قبلاً می شناختند و با آن ها در پاریس
دیدار داشتند – قرار بود روی آن ها مطالعه کنیم و نظر نهایی مان را بدهیم
– آن ها را با نظر نهایی مان به امام در پاریس معرفی کردیم و امام نیز
تأیید نمودند.»
شورای انقلاب که در آذرماه 1357، شکل گرفت به عنوان اساسی ترین ارکان قدرت سیاسی و اجرایی امام« قدس سره» و مورد تأیید ایشان آغاز به کار کرد.
در پیام سیاسی بسیار مهم امام« قدس سره» در 22 دی 1357، تشکیل شورای انقلاب اعلام شد. در قسمتی از این پیام آمده است(3):
به موجب حق شرعی و بر اساس رأی اعتماد اکثریت قاطع مردم ایران که نسبت به این جانب ابراز شده است، در جهت تحقق اهداف اسلامی ملت، شورایی به نام شورای انقلاب
اسلامی مرکب از افراد با صلاحیت و مسلمان و متعهد و مورد وثوق، موقتاً
تعیین شده و شروع به کار خواهند کرد. اعضای این شورا در اولین فرصت مناسب
معرفی خواهند شد. این شورا موظف به انجام امور معین و مشخصی شده است، از
آن جمله مأموریت دارد تا شرایط تأسیس دولت انتقالی را مورد بررسی و مطالعه
قرار داده و مقدمات اولیه ی آن را فراهم سازد.
بدیهی است که مسؤولیت های شورای انقلاب، عمده ترین مسؤولیت های رهبری انقلاب
در داخل کشور محسوب می شد. شورا در آغاز، هفته ای یک بار و سپس دو بار، به
طور مخفی در منازل افراد تشکیل جلسه می داد. تصمیمات اتخاذ شده در این
جلسات بلافاصله با امام قدس سره در میان گذاشته می شد و پس از کسب تکلیف،
به مرحله ی اجرا در می آمد. از اقدامات مهم شورای انقلاب،
مذاکره با مقامات نظامی نیروهای مسلح، دیدارهای دیپلماتیک، ترتیب دادن
مسافرت بختیار به پاریس برای ملاقات با امام« قدس سره»، مأموریت راه
اندازی نفت و انتخاب رییس دولت موقت بود.
اساساً علل و انگیزه های بسیاری در تمایل به تشکیل شورای انقلاب دخیل بود.
آن
روزها گرایش به شورا شدید بود. رهبران و مبارزان با توجه به تصوری که از
استبداد و حکومت فردی داشتند، مایل به تکرار آن تجربه ها نبودند. به همین
دلیل به طور طبیعی باید شورای انقلاب تشکیل می شد. از این رو شورای انقلاب به عنوان طبیعی ترین شکل مدیریت در بدو انقلاب
به طور خود جوش مطرح و پذیرفته شد و همه ی تصمیم ها از آن جا هدایت می شد
و برای بعضی کارها کمیته هایی فعالیت داشت که مهم ترین آن ها، کمیته ی
سوخت و کمیته ی اعتصابات بود.
شورای انقلاب پس از پیروزی
ازاولین روزهای ورود امام خمینی« قدس سره» بحث های مهمّی از قبیل تشکیل
دولت، تشکیل مجلس، ایجاد مجلس مؤسسان [خبرگان] و تغییر قانون اساسی در این
شورا مطرح شد.
در آستانه ی پیروزی، شورا، مهندس مهدی بازرگان را به
عنوان نخست وزیر دولت موقت پیشنهاد نمود و امام« قدس سره» نیز پذیرفتند و
طی حکمی ایشان را منصوب کردند. بعد از پیروزی انقلاب در 22 بهمن 1357، شورای انقلاب و دولت موقت تحتِ لوای رهبری امام« قدس سره» و مشروعیت حاصله از حمایت های مردمی، زمام امور را به دست گرفتند. دومین تصمیم مهم شورای انقلاب، تصویب اساسنامه ی سپاه پاسداران انقلاب
اسلامی در دوم اردیبهشت 1358، بود. سپاه که بلافاصله بعد از پیروزی در سال
1357، بنا به فرمان امام« قدس سره» به فرماندهی حجت الاسلام لاهوتی، تشکیل
شده بود و مأموریت حفظ انقلاب و دستاوردهای آن را برابر حملات ضدِ انقلاب بر عهده داشت، با تصویب شورای انقلاب رسمیت پیدا کرد.
سپس، ملی شدن بانک ها، سامان بخشیدن به محاکمات دادگاه های انقلاب،
برگزاری همه پرسی در رابطه با نظام، بررسی پیش نویس قانون اساسی و انتشار
آن در جراید، تصویب قانون شوراهای محلی، ملی شدن صنایع بزرگ، تصویب آیین
نامه ی مجلس خبرگان و برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و مجلس شورا و ... را
انجام داد. بدیهی است که شورا، مافوق دولت بود و خطوط کلی و راهبردی با
تمهیدات و تصمیمات اعضای آن اتخاذ می گردید. آیت الله طالقانی، چهره ی
محبوب مردمی و دومین رییس شورای انقلاب در 19 شهریور همان سال درگذشت.(4)
بعد از تسخیر لانه ی جاسوسی امریکا در 13 آبان 1358، دولت بازرگان فردای آن روز استعفای خود را تسلیم امام« قدس سره» کرد. شورای انقلاب
بیانیه ی مهمی خطاب به ملت صادر کرد و یادآور شد که مصمم است در فرصت
محدودی، برگزاری همه پرسی درباره ی قانون اساسی، انتخابات مجلس شورای ملی و ریاست جمهوری و ... را به انجام رساند.
همه
پرسی قانون اساسی در 12 آذر 1358، و متعاقب آن انتخابات ریاست جمهوری در
بهمن 1358، برگزار و بنی صدر به عنوان رییس جمهور انتخاب گردید. بعد از
انتخاب بنی صدر، وی حملات شدیدی را علیه شورای انقلاب آغاز کرد. این اختلافات تا تشکیل مجلس شورای اسلامی در 7 خرداد 1359 و تحویل وظایف شورای انقلاب به مجلس ادامه داشت. با شروع کار مجلس و شورای نگهبان و دیگر نهادها، مسؤولیت و ضرورت وجود شورای انقلاب به پایان رسید. لذا در 12 تیر 1359، آیت الله بهشتی اعلام کرد:
«مسؤولیت شورای انقلاب
دو هفته دیگر پایان می یابد.» (5) سپس آخرین جلسه ی شورا به ریاست مهندس
بازرگان در پنج شنبه 26 تیر 1359 برگزار شد و جراید نوشتند:(6)
«به دنبال تکمیل اعضا و حقوقدانان های شورای نگهبان و رفع موانع کار مجلس و تصویب اعتبارنامه ها، پایان کار شورای انقلاب اعلام شد.»
دکتر حسن حبیبی سخنگوی شورای انقلاب، در آخرین گفت و گوی خود، وضعیت آن را به طور خلاصه چنین تشریح کرد:(6)
«امروز با رسمیت یافتن مجلس شورای اسلامی و کامل شدن اعضای شورای نگهبان قانون اساسی، کار شورای انقلاب که تاکنون وظیفه ی قانونگذاری را بر عهده داشت، نیز به پایان رسید.
با تشکر روایت سرخ
(نام محفوظ) :
من به خاطر خودارضایی خیلی از شب ها گریه می کردم و توبه می کردم اما شاید توبه به یک هفته هم قد نمی داد!
در کل این شل کن سفت کن های توبه ام روند متعادلی ندارد...مثلا شده که 40 روز یا حتی ماه ها ترک کنم و بسیار خوشحال شم که یک بست 40 روزه یا چند ماهه داشتم! اما دوباره برگشته...و حتی یادم نمی آد چه جوری!
پاسخ :
دوست عزیز قله ای که ما باید به آن برسیم خداست . خدا در راس هرم زندگی قرار دارد من و شما هم باید تلاش کنیم پله های این هرم را در نوردیم تا به خدا برسیم . پله اول این هرم ایمان است که خدا را شکر همه داریم . پله دوم انجام واجبات و ترک محرمات است . پله سوم انجام مستحبات و مکروهات است و ... تا برسیم به خدا .
رسیدن به این قله یک قانون مهم دارد و آن این که وقتی بر پله بعدی قدم بگذاریم که پله قبلی را طی کرده باشیم
دوست خوبم ‘ الان ما همه در پله دوم مانده ایم . پس خداوند از ما مستحبات و مکروهات را (پله سوم) نمی خواهد . واجبات و محرمات را می خواهد . هر طور شده باید جای پای خود را در پاگرد واجبات و محرمات استوارکنیم . مثال می زنم . ببین دوست من ‘ لازم نیست برای خواندن دعای کمیل یا دعای سحر و .. تا نیمه های شب بیدار بمانیم در حالی که نماز صبحمان قضا می شود . حتی اگر یقین داریم تا دیر وقت بیدار ماندن ما موجب قضای نماز صبح خواهد شد ‘ این بیداری نه تنها خاصیتی نخواهد داشت بلکه خود برای ما حجاب خواهد بود ولو در قالب دعا و مناجات باشد . پس باید تمام هم و غم و تمرکز خود را بر واجب و حرام قرار دهیم . بنا بر این اگر در جایی موفق شدی بر خواسته نفس خودت مبنی بر انجام گناه غلبه کنی ‘ خوشحال و شاد باش. چون موفق شده ای . اگر در شب قدر موفق شدی یک گناه و لو کوچک را ترک کنی ‘ حتی اگر در مراسم احیا (که مستحب است) هم شرکت نکرده باشی ‘ باز هم شاد باش. مطمئن باش اگر درست عمل کنی خدا خودش توفیق مستحباتی که باید انجام بدهی را به تو خواهد داد .
عزیز دلم ‘ نشانی قبولی توبه همان حال پشیمانی است که بعد از گناه به شما دست می دهد . همین که می بینی از گناه خود شرمساری و خداوند این توفیق را به تو داده تا از گناهت بیزاری بجویی ‘ خوشحال باش.
قبلا هم در جواب به یکی از دوستان گفتم به جنگ با دشمن و اهل کفر می گویند جهاد اصغر . خودت بهتر می دانی که در جنگ با دشمن جه رنج هایی نهفته است . تیر و ترکش ‘ زجر شیمیایی شدن ‘ قطع دست و پا ‘ آسیب های روحی و .. . حال‘ دوست من جهاد اکبر که همان مبارزه با نفس است ترکش های دردآورتری دارد . شما تلاش کن. با شیطان بجنگ . اما اگر مجروح شدی و باز به ورطه گناه فرو افتادی ‘ نا امید نشو . مرهم بر زخمی که بر روحت نشسته ببند آن را ترمیم کن و چون نیلوفری استوار گرد ستون معنویت بپیچ و خود را به خدا برسان .
دوست نازنینم ‘ این طور که در نامه ات دیدم رشد خوبی داشته ای . ترک گناه برای یک هفته یا چهل روز یا حتی ماه ها مدت کمی نیست . موفقیت بزرگی است . خیلی بزرگ . ولی باز هم تلاش کن تا این مدت را افزایش بدهی . از پا ننشین .
برای این که دوباره به حالت سابق بر نگردی توصیه هایی که کرده ام را به دقت بخوان و به آن عمل کن .
لذت نبردن از آمیزش به دلیل خودارضایی
(نام محفوظ در چند پیام پیاپی):
پاسخ :
پاسخ:
پاسخ: http://girlandboy.parsiblog.com/1250589.htm
مطالب مشابه: عوارض جسمی ، روحی ، اجتماعی و معنوی خودارضایی مضرات خودارضایی خودارضایی مانع لذت از ازدواج |
شش نکته که در خواستگاری باید سنجید.
آینده ازدواجتان را پیش بینی کنید.
چهره واقعی همسرتان را ببینید
ازدواج کجای زندگی شماست؟
چرا برای ازدواج مشاوره بگیریم؟
دانلود جدیدترین سخنرانی دکتر انوشه
دعای حضرت زهرا (س) برای همه امور مادی و معنوی
ثواب خواندن سوره "نصر"
طرح ختم قرآن در واکنش به هتک حرمت قرآن
ازدواج موقت و درمان خودارضایی
آسیب های خود ارضایی جدی است
ازدواج موقت
ترک خودارضایی با دارو نیست
خودارضایی بعد از ازدواج
[همه عناوین(135)][عناوین آرشیوشده]
بازدیدکنندگان دیروز: 10
کل بازدید کنندگان :354154
نویسندگان وبلاگ :
روایت سرخ[79]
پیک آشنا (@)[4]
این وبلاگ با حفظ ادب اسلامی ، از قوانین جمهوری اسلامی تبعیت می کند. پیش از طرح سوال از نبودن پاسخ مربوطه در وبلاگ مطمئن شوید. ###تقاضای مهم### هنگام مطالعه مطالب وبلاگ اگر به مطلب تحریک آمیزی برخورد نمودید ، خواهشمندم مراقب خود باشید تا مبادا به گناه بیفتید. گروه مشاوران جوان در این زمینه هیچ مسئولیتی را به عهده نمی گیرد. تلاش ما بر این است که به همه شما عزیزان کمک کنیم و هر مطلبی در این وبلاگ مخاطب خاص خودش را دارد. بنابراین از مطالعه مطالب تحریک آمیز و غیر ضروری برای خودتان پرهیز کنید.